Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Annales Zoologici, vol. 50, no 1

Tytuł:
Annales Zoologici, vol. 50, no 1
A note on amphipod crustaceans in a piece of Baltic amber
Autorzy:
Kulicka, Róża
Jażdżewski, Krzysztof
Współwytwórcy:
Polska Akademia Nauk. Muzeum i Instytut Zoologii
Słowa kluczowe:
fossil Amphipoda
Bursztyn -- inkluzje -- Bałtyk (region) [KABA]
Baltic amber
Obunogi -- skamieniałości [KABA]
Data publikacji:
2000
Wydawca:
Muzeum i Instytut Zoologii PAN
Język:
angielski
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/56294/content  Link otwiera się w nowym oknie
Prawa:
Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony
Rights Reserved - Restricted Access
Źródło:
MiIZ PAN, call no. patrz sygn. czas. P.4314, vol 50, no 1
MiIZ PAN, sygn. patrz sygn. czas. P.255, vol 50, no 1
http://katalog.pan.pl/webpac-bin/228bmiizPL/wgbroker.exe?new+-access+top+search+open+NR+xx002291262
MiIZ PAN, call no. patrz sygn. czas. P.255, vol 50, no 1
http://katalog.pan.pl/webpac-bin/228bmiizEN/wgbroker.exe?new+-access+top+search+open+NR+xx002291262
MiIZ PAN, sygn. patrz sygn. czas. P.4314, vol 50, no 1
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Incorrect ISSN 0001-6454

In a small piece of Baltic amber several poorly preserved amphipod crustaceans were found. The most probable seems to be the affinity of these amphipods to the freshwater family Crangonyctidae.

Bibliogr. s. 100

Na s. red. błędny ISSN 0001-6454

S. 99-100 : il. ; 24 cm

P. 99-100 : ill. ; 24 cm

Bibliogr. p. 100

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies