Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Archeologia Polski. T. 22 (1977) Z. 1

Tytuł:
Archeologia Polski. T. 22 (1977) Z. 1
Archeologia Polski. Vol. 22 (1977) No 1
Die Tierzuchtwirtschaft der Przeworsk-Kultur in Kujavien
Gospodarka hodowlana w kulturze przeworskiej na Kujawach
Autorzy:
Makiewicz, Tadeusz
Współwytwórcy:
Billert, Andrzej. Tł.
Billert, Andrzej. Translator
Słowa kluczowe:
szczątki kostne zwierząt
hodowla zwierząt w e. brązu późnej-o. rzymskim
animal bone remains
gospodarka kultury przeworskiej
przeworska kultura
Kuyavia (Poland)
Przeworsk culture economy
gatunki zwierząt
animal species
Kujawy (Polska)
Przeworsk culture
animal breeding in late La Tene-Roman period
late La Tene-Roman period -- Poland
lateński o. późny-o. rzymski -- Polska
Data publikacji:
1977
Wydawca:
Zakład Narodowy im. Ossolińskich
Język:
polski
niemiecki
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/39686/content  Link otwiera się w nowym oknie
Prawa:
Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony
Rights Reserved - Restricted Access
Źródło:
IAiE PAN, call no. P 321
IAiE PAN, sygn. P 321
IAiE PAN, sygn. P 319
IAiE PAN, call no. P 320
http://iaie.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=iaepan&index=BOCLC&term=ee95400516
IAiE PAN, call no. P 319
IAiE PAN, sygn. P 320
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. w j. niem.

P. 111-135 : ill., map ; 25 cm

German summary

S. 111-135 : il., mapa ; 25 cm

Bibliographical footnotes

Bibliogr. przy tekście

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies