Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Archeologia Polski. Vol. 7 (1962) No 2, Reviews

Tytuł:
Archeologia Polski. Vol. 7 (1962) No 2, Reviews
Archeologia Polski. Vol. 7 (1962) No 2
Archeologia Polski. T. 7 (1962) Z. 2, Recenzje i omówienia
Archeologia Polski. T. 7 (1962) Z. 2
Autorzy:
Krzak, Zygmunt (1933– ). Rec.
Krzak, Zygmunt (1933– ). Reviewer
Współwytwórcy:
Instytut Historii Kultury Materialnej Polskiej Akademii Nauk
Polska Akademia Nauk. Instytut Historii Kultury Materialnej
Słowa kluczowe:
Neolithic -- Balkans
Neolithic economy
neolitu kultury
Neolithic flint tools
hodowla w neolicie
gospodarka neolitu
neolit -- Bałkany
Neolithic cultures
rolnictwo neolitu
Neolithic agriculture
Neolithic breeding
narzędzia krzemienne neolitu
Data publikacji:
1962
Wydawca:
Zakład Narodowy im. Ossolińskich
Język:
polski
Linki:
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/edition/36559/content  Link otwiera się w nowym oknie
Prawa:
Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony
Rights Reserved - Restricted Access
Źródło:
IAiE PAN, call no. P 321
IAiE PAN, sygn. P 321
IAiE PAN, sygn. P 319
IAiE PAN, call no. P 320
http://iaie.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=iaepan&index=BOCLC&term=ee95400516
IAiE PAN, call no. P 319
IAiE PAN, sygn. P 320
Dostawca treści:
RCIN - Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
S. 380-385 ; 25 cm

P. 380-385 ; 25 cm

V. Milojćić, Präkeramisches Neolithikum auf Balkanhalbinsel, "Germania", R. 38 : 1960, s. 320-335

Bibliographical footnotes

Bibliogr. przy tekście

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies