Tytuł pozycji:
La cuisine classique, études pratiques, raisonnées et démonstratives de lÉcole française appliquée au service a la Russe. P. 2
- Tytuł:
-
La cuisine classique, études pratiques, raisonnées et démonstratives de lÉcole française appliquée au service a la Russe. P. 2
- Autorzy:
-
Dubois, Urbain (1818-1901)
- Współwytwórcy:
-
Bernard, Émile (1828-1897)
- Tematy:
-
Kuchnia francuska
- Data publikacji:
-
1856
- Wydawca:
-
Paris : chez les auteurs
- Język:
-
francuski
- Prawa:
-
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Poprawa jakości skanowania w ramach projektu "Patrimonium".