Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

La cuisine classique, études pratiques, raisonnées et démonstratives de lÉcole française appliquée au service a la Russe. P. 2

Tytuł:
La cuisine classique, études pratiques, raisonnées et démonstratives de lÉcole française appliquée au service a la Russe. P. 2
Autorzy:
Dubois, Urbain (1818-1901)
Współwytwórcy:
Bernard, Émile (1828-1897)
Tematy:
Kuchnia francuska
Data publikacji:
1856
Wydawca:
Paris : chez les auteurs
Język:
francuski
Prawa:
Domena Publiczna. Wolno zwielokrotniać, zmieniać i rozpowszechniać oraz wykonywać utwór, nawet w celach komercyjnych, bez konieczności pytania o zgodę. Wykorzystując utwór należy pamiętać o poszanowaniu autorskich praw osobistych Twórcy.
http://creativecommons.org/publicdomain/mark/1.0/
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Poprawa jakości skanowania w ramach projektu "Patrimonium".

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies