Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ karagenu na teksturę i stabilność oleożeli hydroksypropylometrylocelulozowych

Tytuł:
Wpływ karagenu na teksturę i stabilność oleożeli hydroksypropylometrylocelulozowych
Autorzy:
Żbikowska, Alicja (technolog żywności). Autor
Współwytwórcy:
Kupiec, Milena. Autor
Onacik-Gür, Sylwia. Autor
Tematy:
Żelowanie
Stabilność układów dyspersyjnych
Technologia żywności
Karagen
Olej rzepakowy
Data publikacji:
2017
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 560-561.

raport z badań

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma rolniczego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies