Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Development of fermented beverages based on acid whey = Opracowanie napojów fermentowanych na bazie serwatki kwasowej

Tytuł:
Development of fermented beverages based on acid whey = Opracowanie napojów fermentowanych na bazie serwatki kwasowej
Autorzy:
Skryplonek, Katarzyna. Autor
Współwytwórcy:
Jasińska, Małgorzata (1949- ). Autor
Tematy:
Serwatka kwaśna
Mleczarstwo
Właściwości chemiczne
Napoje mleczne fermentowane
Prebiotyki
Data publikacji:
2017
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

Bibliografia, wykaz norm na stronach 203-204.

Streszczenie w języku polskim.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies