Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of milking systems on the quantity and quality of cow milk = Wpływ systemu doju na ilość i jakość mleka krów

Tytuł:
The effect of milking systems on the quantity and quality of cow milk = Wpływ systemu doju na ilość i jakość mleka krów
Współwytwórcy:
Winnicki, Stanisław (weterynaria). Autor
Jugowar, Jerzy L. (1949- ). Autor
Aerts, Joanna. Autor
Sobek, Zbigniew. Autor
Tematy:
Dojenie
Chów zwierząt
Jakość
Polska
Dojarka mechaniczna
Zootechnika
Krowa
Mleko
Skład chemiczny substancji
Data publikacji:
2017
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma technicznego

Bibliografia, netografia na stronie 196.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies