- Tytuł:
- Bioactive compounds in organic apple juices enriched with chokeberry and green tea extract = Związki bioaktywne w ekologicznych sokach jabłkowych wzbogaconych dodatkiem aronii i ekstraktu zielonej herbaty
- Współwytwórcy:
-
Hallmann, Ewelina. Autor
Kazimierczak, Renata. Autor
Strok, Tomasz. Autor
Rembiałkowska, Ewa. Autor
Średnicka-Tober, Dominika. Autor
Świąder, Katarzyna. Autor - Tematy:
-
Towaroznawstwo
Aronia czarna
Żywność ekologiczna
Soki
Ekstrakty roślinne
Flawonoidy
Kwas askorbinowy
Herbata zielona
Kwasy fenolowe
Polifenole roślinne - Data publikacji:
- 2017
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł