Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

"Chodzi o to, aby człowiek robił chętnie to, co robić musi" : rozmowa z prof. nadzw. dr. inż. Januszem Bronisławem Berdowskim o jakości i bezpieczeństwie żywności

Tytuł:
"Chodzi o to, aby człowiek robił chętnie to, co robić musi" : rozmowa z prof. nadzw. dr. inż. Januszem Bronisławem Berdowskim o jakości i bezpieczeństwie żywności
Autorzy:
Berdowski, Janusz B. (1935- ). Wywiad
Współwytwórcy:
Wierzbicka, Małgorzata (organizacja i zarządzanie). Wywiad
Tematy:
Zarządzanie jakością
Bezpieczeństwo żywnościowe
Jakość żywności
Data publikacji:
2017
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma technicznego

wywiad dziennikarski

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies