Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The analysis of the mass and morphological composition of waste produced by the meat industry = Analiza masy i składu odpadów powstających w przemyśle mięsnym

Tytuł:
The analysis of the mass and morphological composition of waste produced by the meat industry = Analiza masy i składu odpadów powstających w przemyśle mięsnym
Autorzy:
Malczewski, Kamil. Autor
Współwytwórcy:
Słabosz, Karolina. Autor
Malinowski, Mateusz (inżynieria środowiska) Autor
Tematy:
Województwo małopolskie (1999- )
Województwo śląskie (1999- )
Województwo podkarpackie (1999- )
Odpady zwierzęce
Województwo świętokrzyskie (1999- )
Przemysł mięsny
Data publikacji:
2017
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, netografia, wykaz aktów prawnych na stronie 126.

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

raport z badań

artykuł z czasopisma technicznego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies