Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Characterization of selected techniques of maceration bones of Gallus gallus domesticus = Charakterystyka wybranych technik maceracji kości Gallus gallus domesticus

Tytuł:
Characterization of selected techniques of maceration bones of Gallus gallus domesticus = Charakterystyka wybranych technik maceracji kości Gallus gallus domesticus
Współwytwórcy:
Jakubowski, Mikołaj. Autor
Kempa, Kamila. Autor
Skubis, Jacek. Autor
Kulawik, Mirosława. Autor
Bartyzel, Bartłomiej J. Autor
Koczoń, Piotr. Autor
Tematy:
Kura
Kości
Data publikacji:
2016
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku polskim.

Bibliografia na stronie 115.

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies