Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ wybranych bakterii PGPB na plonowanie oraz zdrowotność sałaty i ogórka w uprawie polowej = The effect of selected PGPB bacteria on yield and health of lettuce and cucumber in field cultivation

Tytuł:
Wpływ wybranych bakterii PGPB na plonowanie oraz zdrowotność sałaty i ogórka w uprawie polowej = The effect of selected PGPB bacteria on yield and health of lettuce and cucumber in field cultivation
Autorzy:
Szczech, Magdalena. Autor
Współwytwórcy:
Sobolewski, Jan (biolog). Autor
Kowalska, Beata (nauki rolnicze). Autor
Tematy:
Bakterie glebowe
Mączniaki rzekome
Plony
Ogórek
Sałata siewna
Polska
Odmiany roślin
Uprawa roślin
Data publikacji:
2016
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia na stronie 359.

artykuł z czasopisma naukowego

Streszczenie w języku angielskim.

artykuł z czasopisma rolniczego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies