Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Spożycie produktów pełnoziarnistych a ryzyko zgonu i chorób sercowo-naczyniowych : przegląd systematyczny

Tytuł:
Spożycie produktów pełnoziarnistych a ryzyko zgonu i chorób sercowo-naczyniowych : przegląd systematyczny
Współwytwórcy:
Bagińska, Anna (lekarz). Oprac
Moćko, Karolina. Oprac
Olszanecka-Glinianowicz, Magdalena. Komentarz
Płaczkiewicz-Jankowska, Ewa. Oprac
Tematy:
Serce - choroby - dietetyka
Data publikacji:
2016
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr. s. 117.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies