Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of ultra-high hydrostatic pressure on the survival of Chromohalobacter beijerinckii

Tytuł:
Effect of ultra-high hydrostatic pressure on the survival of Chromohalobacter beijerinckii
Współwytwórcy:
Sawilska-Rautenstrauch, Dorota
Pęconek, Janina
Fonberg-Broczek, Monika
Szczawiński, Jacek
Tematy:
Żywność - mikrobiologia
Chromohalobacter beijerinckii - zwalczanie - metody
Ciśnienie - stosowanie
Data publikacji:
2016
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr. s. 368.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies