Tytuł pozycji:
Żywność : nauka, technologia, jakość : [kwartalnik naukowy = Food : a scientific quarterly], R. 22, nr 3 (2015) = nr 100
Od R. 15, nr 1 (2008) podtyt.: nauka, technologia, jakość : [organ naukowy Polskiego Towarzystwa Technologii Żywności].
Od R. 7, nr 1 (2000) drugi podtyt. i podtyt. równol.: [organ naukowy PTTŻ : the scientific organ of Polish Food Technologists' Society (PTTŻ)].
Od R. 23, nr 1 (2016) [red. nacz. Lesław Juszczak].
Od R. 7, nr 1 (2000) wyd.: Wydaw. Naukowe PTTŻ.
Od R. 19, nr 5 (2012) drugi podtyt.: [organ naukowy PTTŻ].
Streszcz., spis treści ang., pol.
R. 15, nr 1-6 (2008) brak tyt. równol.
Od R. 7, nr 1 (2000): Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Od R. 16, nr 1 (2009) podtyt. równol.: science, technology, quality.
Od R. 19, nr 5 (2012) wyd.: PTTŻ : Wydaw. Naukowe PTTŻ.