Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie kulinarne i medyczne pokrzywy w wybranych źródłach antycznych i bizantyńskich

Tytuł:
Zastosowanie kulinarne i medyczne pokrzywy w wybranych źródłach antycznych i bizantyńskich
Autorzy:
Rzeźnicka, Zofia (1985- )
Współwytwórcy:
Kokoszko, Maciej (1962- )
Tematy:
Medycyna - historia - Bizancjum
Pokrzywa zwyczajna - kucharstwo i przetwórstwo
Kuchnia starożytnego Rzymu
Pokrzywa zwyczajna - stosowanie - medycyna
Medycyna - historia - Grecja
Kucharstwo - Grecja
Kucharstwo - Bizancjum
Medycyna - historia - Rzym
Data publikacji:
2013
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies