- Tytuł:
- Zastosowanie kulinarne i medyczne pokrzywy w wybranych źródłach antycznych i bizantyńskich
- Autorzy:
- Rzeźnicka, Zofia (1985- )
- Współwytwórcy:
- Kokoszko, Maciej (1962- )
- Tematy:
-
Medycyna - historia - Bizancjum
Pokrzywa zwyczajna - kucharstwo i przetwórstwo
Kuchnia starożytnego Rzymu
Pokrzywa zwyczajna - stosowanie - medycyna
Medycyna - historia - Grecja
Kucharstwo - Grecja
Kucharstwo - Bizancjum
Medycyna - historia - Rzym - Data publikacji:
- 2013
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł