Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Pośrednie wykorzystanie drożdży Yarrowia lipolytica do poprawy cech sensorycznych serów niskotłuszczowych

Tytuł:
Pośrednie wykorzystanie drożdży Yarrowia lipolytica do poprawy cech sensorycznych serów niskotłuszczowych
Współwytwórcy:
Połomska, Xymena
Niedbalska, Joanna
Wojtatowicz, Maria
Dąbrowska, Anna (biolog)
Chrzanowska, Józefa (1950- )
Szołtysik, Marek
Pokora, Marta
Sławska, Emilia
Tematy:
Żywność
Mikrobiologia
Biotechnologia
Data publikacji:
2009
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies