Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy żywienia i dietoterapia

Tytuł:
Podstawy żywienia i dietoterapia
Autorzy:
Peckenpaugh, Nancy J.
Współwytwórcy:
Bawa Halilu, Saeed. Tł.
Gajewska, Danuta. Red.
Lange, Ewa Beata. Tł.
Edra Urban & Partner
Włodarek, Dariusz. Tł.
Jeżewska-Zychowicz, Marzena. Tł.
Gromadzka-Ostrowska, Joanna. Tł.
Kozłowska, Lucyna. Tł.
Rosołowska-Huszcz, Danuta. Tł.
Myszkowska-Ryciak, Joanna. Tł.
Kozłowska, Katarzyna (technolog żywności). Tł.
Tematy:
Zdrowe żywienie
Dietetyka
Data publikacji:
cop. 2015
Wydawca:
Wrocław : Edra Urban & Partner, cop. 2015
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Na książce także ISBN wyd. poprz.

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

podręczniki akademickie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies