Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Noninvasive estimation of marbling in lambs carcasses

Tytuł:
Noninvasive estimation of marbling in lambs carcasses
Współwytwórcy:
Ludwiczak, Agnieszka
Stanisz, Marek (zootechnik)
Przybylak, Andrzej
Lisiak, Dariusz
Ślósarz, Piotr (1960- )
Boniecki, Piotr
Tematy:
Technologia żywności
Zootechnika
Przemysł rolno-spożywczy
Data publikacji:
2011
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. pol.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies