Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in proteins and tenderness of meat from young bulls of four breeds at three ages over 10 days of cold storage

Tytuł:
Changes in proteins and tenderness of meat from young bulls of four breeds at three ages over 10 days of cold storage
Współwytwórcy:
Rosochacki, Stanisław Józef
Grześ, Bożena
Łyczyński, Andrzej (1940- )
Juszczuk-Kubiak, Edyta
Iwanowska, Agnieszka
Mikołajczak, Beata
Iwańska, Ewa
Pospiech, Edward (1949- )
Tematy:
Zootechnika
Żywność
Data publikacji:
2010
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. pol.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies