Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Brand products of regional cuisine in the promotion of tourism in Roztocze = Produkty markowe kuchni regionalnej w promocji turystyki na Roztoczu

Tytuł:
Brand products of regional cuisine in the promotion of tourism in Roztocze = Produkty markowe kuchni regionalnej w promocji turystyki na Roztoczu
Autorzy:
Bekier-Jaworska, Ewa
Współwytwórcy:
Bochenek, Marcin
Tematy:
Kuchnia regionalna - Polska
Roztocze - turystyka
Roztocze - etnografia
Data publikacji:
2014
Język:
polski
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr., netogr.

Tekst równol. ang., pol.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies