Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bezpieczeństwo żywności, pasz i żywienia znaczenie jakości handlowej dziczyzny, ze szczególnym uwzględnieniem chorób dzików

Tytuł:
Bezpieczeństwo żywności, pasz i żywienia znaczenie jakości handlowej dziczyzny, ze szczególnym uwzględnieniem chorób dzików
Autorzy:
Pałubicki, Jakub
Współwytwórcy:
Grajewski, Jan
Błajet-Kosicka, Anna
Twarużek, Magdalena
Tematy:
Mikotoksyny - a pasza
Żywność - higiena
Dzik - choroby
Pasza - higiena
Mikotoksyny - a żywność
Data publikacji:
2012
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies