Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The contents of nitrates (III) and (V) added polyphosphates and total levels of phosphorus, calcium, magnesium, iron and zinc in some cured meat products

Tytuł:
The contents of nitrates (III) and (V) added polyphosphates and total levels of phosphorus, calcium, magnesium, iron and zinc in some cured meat products
Autorzy:
Skrajnowska, Dorota
Współwytwórcy:
Pokorska-Lis, Grażyna
Olędzka, Regina
Tematy:
Wędliny - technologia
Data publikacji:
2004
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. pol.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies