- Tytuł:
- Wpływ czasu chłodniczego przechowywania na barwę jaj gotowanych pakowanych próżniowo
- Współwytwórcy:
-
Drażbo, Aleksandra
Klekotko, Katarzyna
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Bioinżynierii Zwierząt. Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Bioinżynierii Zwierząt. Katedra Drobiarstwa
Chwastowska-Siwiecka, Iwona
Skiepko, Natalia - Data publikacji:
- 2013
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł