- Tytuł:
- Charakterystyka wybranych cech jakościowych maślanek naturalnych zakupionych w handlu detalicznym w czasie chłodniczego przechowywania
- Współwytwórcy:
-
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa. Zakład Inżynierii Procesowej i Maszynoznawstwa
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa. Zakład Technologii Mleczarskiej i Przechowalnictwa Żywności
Dmytrów, Krzysztof
Balejko, Jerzy
Mituniewicz-Małek, Anna
Dmytrów, Izabela
Magdalińska, Monika - Data publikacji:
- 2012
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł