- Tytuł:
- Ocena wybranych wyróżników jakości serków twarogowych kwasowo-podpuszczkowych dostępnych w handlu detalicznym
- Autorzy:
- Dmytrów, Izabela
- Współwytwórcy:
-
Dmytrów, Krzysztof
Uniwersytet Szczeciński. Wydział Nauk Ekonomicznych i Zarządzania. Katedra Ekonometrii i Statystyki
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa. Zakład Technologii Mleczarskiej i Przechowalnictwa Żywności
Mituniewicz-Małek, Anna - Data publikacji:
- 2009
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł