Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in flavonoid levels in roots of lentil (Lens culinaris Medic.) differing in sensitivity to copper

Tytuł:
Changes in flavonoid levels in roots of lentil (Lens culinaris Medic.) differing in sensitivity to copper
Autorzy:
Zielińska-Tomaszewska, Joanna I.
Współwytwórcy:
Janas, Krystyna
Data publikacji:
2005
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Materiały z konferencji: 9th Scientific Conference on Metal ions and other abiotic factors in the environment; Kraków, 24-25.05.2004.

Bibliogr.

Materiały z konferencji: 10th Scientific Conference on Metal ions and other abiotic factors in the environment; Kraków, 16-17.05.2005.

Streszcz. pol.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies