Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany zawartości azotanów(V) i (III) w pietruszce naciowej zapakowanej i przechowywanej w atmosferze modyfikowanej

Tytuł:
Zmiany zawartości azotanów(V) i (III) w pietruszce naciowej zapakowanej i przechowywanej w atmosferze modyfikowanej
Autorzy:
Biegańska-Marecik, Róża
Współwytwórcy:
Radziejewska-Kubzdela, Elżbieta
Walkowiak-Tomczak, Dorota
Data publikacji:
2010
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. ang.

Materiały z konferencji: "Rozwój aparatury i prac naukowo-badawczych w przetwórstwie rolno-spożywczym, gospodarce rolnej i leśnej w zakresie automatyzacji procesów oraz w analityce"; Laski k. Kępna, 20-22 października 2010 r.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies