Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Assessment of the shelf-life of meat packed in various protective atmospheres with addition of lysozyme

Tytuł:
Assessment of the shelf-life of meat packed in various protective atmospheres with addition of lysozyme
Współwytwórcy:
Kowalski, Ryszard (technolog żywności)
Danyluk, Bożena (1957- )
Grześ, Bożena
Konieczny, Piotr (1956- )
Mikołajczak, Beata
Pospiech, Edward (1949- )
Tematy:
Biochemia
Technologia żywności
Data publikacji:
2010
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies