Tytuł pozycji:
Wpływ zasolenia podłoża chlorkiem sodu (NaCl), azotanem sodu (NaNo3) i ich mieszaniną na aktywność enzymatyczną wybranych grzybów glebowych. Cz. 2, Hydroliza tłuszczu
- Tytuł:
-
Wpływ zasolenia podłoża chlorkiem sodu (NaCl), azotanem sodu (NaNo3) i ich mieszaniną na aktywność enzymatyczną wybranych grzybów glebowych. Cz. 2, Hydroliza tłuszczu
- Autorzy:
-
Przybulewska, Krystyna
- Współwytwórcy:
-
Błaszak, A.
Stolarska, Anna
- Data publikacji:
-
2008
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
- Źródło:
-
Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
-
Academica
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie