Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mięso i przetwory mięsne : oznaczanie liczby przypuszczalnych Pseudomonas sp.

Tytuł:
Mięso i przetwory mięsne : oznaczanie liczby przypuszczalnych Pseudomonas sp.
Współwytwórcy:
Polski Komitet Normalizacyjny
Tematy:
Mięso - mikrobiologia - badanie - normalizacja
Data publikacji:
cop. 2010
Wydawca:
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, cop. 2010
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Dokument online dostępny w Repozytorium Dokumentów Elektronicznych BN.

Tyt. z ekranu tyt.

Norma wprowadza EN ISO 13720:2010, ISO 13720:2010; zastępuje PN-ISO 13720:1999, wrzesień 2010.

dokumenty elektroniczne

Na wniosek Komitetu Technicznego nr 3 ds. Mikrobiologii Żywności Norma Europejska EN ISO 13720:2010 Meat and meat products : enumeration of presumptive Pseudomonas spp. (ISO 13720:2010) ma status Polskiej Normy.

Tekst ang., tyt. i uwagi z ekranu tyt. pol.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies