Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Spożycie czekolady a choroby sercowo-naczyniowe i metaboliczne : przegląd systematyczny

Tytuł:
Spożycie czekolady a choroby sercowo-naczyniowe i metaboliczne : przegląd systematyczny
Autorzy:
Włoch-Kopeć, Dorota
Współwytwórcy:
Bała, Małgorzata
Jaeschke, Roman
Tematy:
Kardiologia
Cukrzyca - leczenie
Data publikacji:
2011
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Omówienie art.: Chocolate consumption and cardiometabolic disorders. W: BMJ, 2011 ; 343.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies