- Tytuł:
- Prozdrowotne właściwości stewii (Stevia rebaudiana Bertoni)
- Autorzy:
- Czernecki, Tomasz
- Współwytwórcy:
-
Stój, Anna
Brodziak, Aneta
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt. Katedra Hodowli i Ochrony Zasobów Genetycznych Bydła
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii. Katedra Biotechnologii, Żywienia Człowieka i Towaroznawstwa Żywności - Data publikacji:
- 2014
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł