- Tytuł:
- Wybrane wyróżniki jakościowe polędwic sopockich zapakowanych w stanie niewychłodzonym (badania modelowe)
- Współwytwórcy:
-
Malicki, Adam
Niedźwiedź, Jakub
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu. Wydział Medycyny Weterynaryjnej. Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Konsumenta
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu. Wydział Nauk o Żywności. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością
Szmańko, Tadeusz
Górecka, Justyna - Data publikacji:
- 2013
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł