- Tytuł:
- Jakość mięsa królików rasy białej nowozelandzkiej pochodzącego z różnych elementów tuszki
- Współwytwórcy:
-
Kubiak, Dorota
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Bioinżynierii Zwierząt. Katedra Hodowli Zwierząt Futerkowych i Łowiectwa
Daszkiewicz, Tomasz
Janiszewski, Paweł
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Bioinżynierii Zwierząt. Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych
Gugołek, Andrzej
Chwastowska-Siwiecka, Iwona - Data publikacji:
- 2011
- Język:
- polski
- Prawa:
-
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł