Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badanie katalitycznego działania drożdży piekarskich Saccharomyces cerevisiae w reakcji hydrolizy estrów z wykorzystaniem chromatografii gazowej

Tytuł:
Badanie katalitycznego działania drożdży piekarskich Saccharomyces cerevisiae w reakcji hydrolizy estrów z wykorzystaniem chromatografii gazowej
Autorzy:
Krzyczkowska, Jolanta
Współwytwórcy:
Stolarzewicz, Izabela
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydział Nauk o Żywności. Katedra Chemii
Białecka-Florjańczyk, Ewa
Data publikacji:
2008
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Materiały z konferencji: VI Konferencja Naukowa nt. Nowoczesne metody analityczne w zapewnieniu jakości i bezpieczeństwa żywności; Warszawa, 6-7 grudnia 2007.

Bibliogr.

Streszcz. ang.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies