Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Narodowe i regionalne napoje alkoholowe

Tytuł:
Narodowe i regionalne napoje alkoholowe
Autorzy:
Tuszyński, Tadeusz
Współwytwórcy:
Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Wydział Technologii Żywności. Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej
Poreda, Aleksander
Data publikacji:
2003
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliogr.

Streszcz. ang.

Materiały z konferencji: Ogólnopolska Konferencja Naukowa nt. "Żywność regionalnana tle współczesnych trendów produkcji żywności w Polsce i w Europie"; Kraków, 16-17. 06. 2003.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies