Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Co się z czego robi i skąd pochodzi : zbiór praktycznych wskazówek dla wychowawców i nauczycieli początkowych

Tytuł:
Co się z czego robi i skąd pochodzi : zbiór praktycznych wskazówek dla wychowawców i nauczycieli początkowych
Autorzy:
Weryho, Maria (1858-1944)
Współwytwórcy:
Sowa (firma)
Arct-Golczewska, Maria (1872-1913)
Tematy:
Technologia żywności
Technologia
Rzemiosło - wyroby
Data publikacji:
cop. 2012
Wydawca:
Warszawa : Sowa, cop. 2012
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Książka
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Indeks.

wydawnictwa popularne

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies