Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przetwory mleczne i żywność na bazie mleka : oznaczanie zawartości tłuszczu metodą grawimetryczną Weibulla-Berntropa (metoda odniesienia). Cz. 2, Lody i mieszanki lodowe do spożycia

Tytuł:
Przetwory mleczne i żywność na bazie mleka : oznaczanie zawartości tłuszczu metodą grawimetryczną Weibulla-Berntropa (metoda odniesienia). Cz. 2, Lody i mieszanki lodowe do spożycia
Współwytwórcy:
Polski Komitet Normalizacyjny Instytucja sprawcza Wydawca
Tematy:
Żywność
Technologia żywności
Mleko
Normalizacja
Grawimetria
Data publikacji:
copyright 2022
Wydawca:
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2022
Język:
polski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Norma wprowadza ISO 8262-2:2005, IDT ; zatwierdzona 14 lipca 2022 r.

normy

Bibliografia na stronie 15.

Norma Międzynarodowa ISO 8262-2:2005 [...] ma status Polskiej Normy.

Tytuł z ekranu tytułowego.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies