Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Consumer rating of the hen eggs from organic and conventional farming = Konsumencka ocena jaj kurzych z chowu ekologicznego i konwencjonalnego

Tytuł:
Consumer rating of the hen eggs from organic and conventional farming = Konsumencka ocena jaj kurzych z chowu ekologicznego i konwencjonalnego
Współwytwórcy:
Katedra Towaroznawstwa i Zarządzania Jakością (Uniwersytet Morski ; Gdynia)
Śmiechowska, Maria (1947- ) Autor
Zakład Chemii, Ekologii i Towaroznawstwa Żywności (Gdański Uniwersytet Medyczny)
Witt, Paulina Autor
Tematy:
Województwo pomorskie (1454-1772)
Jajka
Jakość produktu
Żywność ekologiczna
Data publikacji:
2015
Język:
angielski
Prawa:
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Uznanie Autorstwa 4.0 Międzynarodowe
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Bibliografia, wykaz aktów prawnych na stronie 101.

artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma technicznego

raport z badań

Streszczenie w języku polskim.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies