Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Evolution trends in organic food production in Poland = Tendencje rozwojowe produkcji żywności ekologicznej w Polsce

Tytuł:
Evolution trends in organic food production in Poland = Tendencje rozwojowe produkcji żywności ekologicznej w Polsce
Autorzy:
Pondel, Hanna Autor
Współwytwórcy:
Katedra Makroekonomii i Badań nad Rozwojem (Uniwersytet Ekonomiczny ; Poznań)
Tematy:
Polska
Żywność ekologiczna
Produkcja żywności
Data publikacji:
2016
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma technicznego

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma naukowego

artykuł problemowy

Bibliografia, netografia na stronie 135.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies