- Tytuł:
- Analysis of antioxidant capacity and polyphenol content of Goji fruit products available on the european market
- Współwytwórcy:
-
Przysławski, Juliusz Autor
Bolesławska, Izabela Autor
Jagielski, Paweł Autor
Dobrzyńska, Małgorzata (medycyna) Autor
Kosewski, Grzegorz Autor
Katedra i Zakład Bromatologii (Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego ; Poznań)
Zakład Badań nad Żywieniem i Lekami (Uniwersytet Jagielloński) - Tematy:
-
Polifenole
Jagody goji
Flawonoidy
Przeciwutleniacze - Data publikacji:
- 2021
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 4.0
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/ - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł