Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analysis of antioxidant capacity and polyphenol content of Goji fruit products available on the european market

Tytuł:
Analysis of antioxidant capacity and polyphenol content of Goji fruit products available on the european market
Współwytwórcy:
Przysławski, Juliusz Autor
Bolesławska, Izabela Autor
Jagielski, Paweł Autor
Dobrzyńska, Małgorzata (medycyna) Autor
Kosewski, Grzegorz Autor
Katedra i Zakład Bromatologii (Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego ; Poznań)
Zakład Badań nad Żywieniem i Lekami (Uniwersytet Jagielloński)
Tematy:
Polifenole
Jagody goji
Flawonoidy
Przeciwutleniacze
Data publikacji:
2021
Język:
angielski
Prawa:
Uznanie Autorstwa – Użycie Niekomercyjne 4.0
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma farmaceutycznego

raport z badań

Bibliografia na stronach 350-351.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies