- Tytuł:
- Influence of antioxidative and antibacterial activity of sage aqueous extract and chitosan formulation on chicken burger quality
- Współwytwórcy:
-
Cegiełka, Aneta Autor
Chmiel, Marta Autor
Katedra Technologii i Oceny Żywności (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Hać-Szymańczuk, Elżbieta Autor
Frączkiewicz, Katarzyna Autor
Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa) - Tematy:
-
Hamburger
Chitozan
Mięso drobiowe
Mikrobiologia
Szałwia lekarska
Żywność - Data publikacji:
- 2021
- Język:
- polski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł