Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ser : oznaczanie poziomu kwasu propionowego za pomocą chromatografii. Cz. 2, Metoda chromatografii jonowymiennej

Tytuł:
Ser : oznaczanie poziomu kwasu propionowego za pomocą chromatografii. Cz. 2, Metoda chromatografii jonowymiennej
Współwytwórcy:
Polski Komitet Normalizacyjny Instytucja sprawcza Wydawca
Tematy:
Produkty mleczne
Chromatografia jonowymienna
Sery
Kwas propionowy
Data publikacji:
copyright 2021
Wydawca:
Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, copyright 2021
Język:
polski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Inne
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Tytuł z ekranu tytułowego.

normy

Bibliografia na stronie 12.

Specyfikacja Techniczna wprowadza ISO/TS 19046-2:2017, IDT ; zatwierdzona 15 czerwca 2021 r.

Specyfikacja Techniczna ISO/TS 19046-2:2017 [...] ma status Specyfikacji Technicznej PKN.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies