Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Management practices in the experience economy in the restaurant sector

Tytuł:
Management practices in the experience economy in the restaurant sector
Autorzy:
Przymus, Zofia Autor
Współwytwórcy:
Akademia Leona Koźmińskiego
Tematy:
Restauracje
Ekonomia doświadczeń
Marketing doświadczeń
Polska
Data publikacji:
2019
Język:
angielski
Prawa:
Uznanie Autorstwa – Bez Utworów Zależnych 4.0
http://www.europeana.eu/rights/rr-f/
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronach 44-46.

artykuł z czasopisma ekonomicznego

artykuł problemowy

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies