Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Quality and safety of fish products in the Shuchinsk-Burabay Resort Zone

Tytuł:
Quality and safety of fish products in the Shuchinsk-Burabay Resort Zone
Współwytwórcy:
Ismagulova, Gulzhikhan T. Autor
Anusz, Krzysztof Autor
Auteleyeva, Laura T. Autor
Maikanov, Balgabay S. Autor
Katedra Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Bełkot, Zbigniew Autor
Wiśniewski, Jan (weterynarz) Autor
Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa)
Tematy:
Wartość odżywcza
Kazachstan
Ryby
Metale ciężkie
Jakość produktu
Data publikacji:
2020
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

Bibliografia na stronie 588.

raport z badań

artykuł z czasopisma weterynaryjnego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies