- Tytuł:
- Quality and safety of fish products in the Shuchinsk-Burabay Resort Zone
- Współwytwórcy:
-
Ismagulova, Gulzhikhan T. Autor
Anusz, Krzysztof Autor
Auteleyeva, Laura T. Autor
Maikanov, Balgabay S. Autor
Katedra Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Bełkot, Zbigniew Autor
Wiśniewski, Jan (weterynarz) Autor
Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; Warszawa) - Tematy:
-
Wartość odżywcza
Kazachstan
Ryby
Metale ciężkie
Jakość produktu - Data publikacji:
- 2020
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł