Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of administration of copper nanoparticles in drinking water on redox reactions in the liver and breast muscle of broiler chickens

Tytuł:
The effect of administration of copper nanoparticles in drinking water on redox reactions in the liver and breast muscle of broiler chickens
Współwytwórcy:
Ognik, Katarzyna Autor
Cholewińska, Ewelina Autor
Jankowski, Jan (zootechnik) Autor
Stępniowska, Anna Autor
Katedra Biochemii i Toksykologii (Uniwersytet Przyrodniczy ; Lublin)
Drażbo, Aleksandra Autor
Katedra Drobiarstwa (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Kozłowski, Krzysztof (zootechnik) Autor
Tematy:
Reakcja redoks
Wątroba
Brojlery
Miedź
Mięśnie
Nanomateriały
Data publikacji:
2019
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 675-667.

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies