Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Three-point scale of lipid concentration and localization in muscle tissue of birds using Oil Red O staining

Tytuł:
Three-point scale of lipid concentration and localization in muscle tissue of birds using Oil Red O staining
Współwytwórcy:
Otrocka-Domagała, Iwona Autor
Katedra Anatomii Patologicznej (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Katedra Towaroznawstwa Ogólnego i Doświadczalnictwa (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Murawska, Daria (zootechnik) Autor
Gesek, Michał Autor
Tematy:
Mięśnie
Lipidy
Jakość żywności
Kogut
Data publikacji:
2019
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 551-552.

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies