- Tytuł:
- Three-point scale of lipid concentration and localization in muscle tissue of birds using Oil Red O staining
- Współwytwórcy:
-
Otrocka-Domagała, Iwona Autor
Katedra Anatomii Patologicznej (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Katedra Towaroznawstwa Ogólnego i Doświadczalnictwa (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski ; Olsztyn)
Murawska, Daria (zootechnik) Autor
Gesek, Michał Autor - Tematy:
-
Mięśnie
Lipidy
Jakość żywności
Kogut - Data publikacji:
- 2019
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł