Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of slaughter age and the diet in the final growth phase of poulards on productivity and meat quality

Tytuł:
The effect of slaughter age and the diet in the final growth phase of poulards on productivity and meat quality
Współwytwórcy:
Obrzut, Joanna Autor
Świątkiewicz, Sylwester Autor
Calik, Jolanta Autor
Krawczyk, Józefa Autor
Zakład Hodowli Drobiu (Instytut Zootechniki)
Zakład Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa (Instytut Zootechniki)
Tematy:
Żywienie zwierząt
Kura domowa
Mięso drobiowe
Wzrost i rozwój (biologia)
Jakość żywności
Data publikacji:
2019
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
artykuł z czasopisma naukowego

artykuł z czasopisma rolniczego

Bibliografia na stronach 514-516.

raport z badań

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies