- Tytuł:
- The effect of slaughter age and the diet in the final growth phase of poulards on productivity and meat quality
- Współwytwórcy:
-
Obrzut, Joanna Autor
Świątkiewicz, Sylwester Autor
Calik, Jolanta Autor
Krawczyk, Józefa Autor
Zakład Hodowli Drobiu (Instytut Zootechniki)
Zakład Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa (Instytut Zootechniki) - Tematy:
-
Żywienie zwierząt
Kura domowa
Mięso drobiowe
Wzrost i rozwój (biologia)
Jakość żywności - Data publikacji:
- 2019
- Język:
- angielski
- Prawa:
-
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/ - Źródło:
- Biblioteka Narodowa
- Dostawca treści:
- Academica
- Artykuł