Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Impact of coronavirus COVID-19 on the food systen

Tytuł:
Impact of coronavirus COVID-19 on the food systen
Współwytwórcy:
Polska Akademia Nauk
Skawińska, Eulalia (1943- ) Autor
Uniwersytet Zielonogórski
Zalewski, Romuald I. (1941- ) Autor
Tematy:
Handel
COVID-19
Koronawirusy
Epidemie
Łańcuch dostaw żywności
Bezpieczeństwo żywnościowe
Rozwój regionalny
Data publikacji:
2020
Język:
angielski
Prawa:
Publikacja chroniona prawem autorskim - reprodukcja cyfrowa dostępna w czytelniach BN i na terminalach Academiki
http://www.europeana.eu/rights/rr-r/
Źródło:
Biblioteka Narodowa
Dostawca treści:
Academica
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
raport z badań

Streszczenie w języku polskim.

artykuł z czasopisma ekonomicznego

Bibliografia, netografia na stronach 127-129.

artykuł z czasopisma naukowego

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies